Lise Pade, Teamleder, Kalundborg KommuneJeg og mit team mødtes med Gitte Reinholdt i forbindelse med en konflikt i teamet, som vi forgæves havde forsøgt at løse.

Vore personalechef anbefalede Gitte, og jeg må sige, at det har været umådeligt positivt. Vi havde vores skepsis, idet vi oplevede situationen meget fastlåst, men Gitte formåede meget hurtigt, at skabe den tryghed, der fik medarbejderne til at åbne sig overfor hinanden, og derved få sagt de vanskelige ting.

I løbet af 3 workshops med små påvirkninger ind imellem, er vi nået til, at konflikten er opløst, og vi har fået små og enkle redskaber til brug, for at holde hinanden fast i den positive udvikling.

Det har været et fantastisk samarbejde, hvor Gitte, med sine enkle metoder og store respekt for den enkelte, har fået åbnet op for de enkelte konfliktområder, og de er bearbejdet til alles tilfredshed.

Vi arbejder nu på at holde fast i, hvad vi har fået med af Gitte, og på at fastholde den positive udvikling, som Gitte guidede os ind i.